Det første Jakobsen huse

Som vi forklarede tidligere er vi i fuld gang med at bygge vores første af mange Jakobsen huse, der skal stå klart omkring d. 1 maj 2016.

I denne uge har vi sat vinduer i og naturskifer facaden er færdig. Kombinationen af træ og naturskifer har været en udfordrende ny opgave, men det har været rigtig spændende at arbejde med og vi synes at resultatet er rigtig fint.

Jakobsen huse er den anden gren af Jakobsen tømrer og snedkerværksted, der har specialiseret sig i, at bygge bæredygtige typehuse til private. Husene bygges med stort fokus på at være så energibesparende og miljøvenlige som muligt. Husene bliver også bygget for at skabe de bedste forudsætninger for at en familie skal trives i huset. Det gør vi ved at bruge Troldtekt lofter, der sænker støjniveauet og vi maler med lermaling fra Volvox, som sikre at støv falder til jorden, hvor det nemt kan støvsuges op osv.
Du kan læse meget mere om Jakobsen huse her.

Se nogle af de billeder vi har taget undervejs her:

Jakobsen huse Jakobsen huse Jakobsen huse Jakobsen huse Jakobsen huseJakobsen huse Jakobsen huse Jakobsen huseJakobsen huse