Jakobsen huse – Vores drøm

Efter mange år med spændende opgaver inden for blandt andet renoveringer og tilbygninger samt utallige andre typer tømreropgaver valgte vi, at stifte Jakobsen huse ApS. Jakobsen huse beskæftiger sig udelukkende med bæredygtigt byggeri til private. Vi er den første – og indtil videre eneste udbydere af bæredygtige typehuse på det danske marked for nybyggeri.

I mange år har vi drømt om, at bygge bæredygtige typehuse til private, der samtidig kan konkurrere på prisen og det er nu blevet en realitet. Vi er stolte af at vores hårde arbejde de sidste mange måneder endelig kan vises frem til vores kunder. Det første Jakobsen hus står allerede færdigt omkring 1. maj og det næste Jakobsen hus er på tegnebrættet. Interessen for bæredygtige typehuse har været stor og vi arbejder dagligt på at forbedre arbejdsgange og materialer, så vi sikrer vores kunder den mest bæredygtige løsning til en fornuftig pris.

Vores typehuse er udviklet med stor fokus på:

  • Bæredygtige materialer fremstillet med et minimum af skadelige kemikalier.
  • Forbedret indeklima med naturlig udluftning samt åndbare, lyddæmpende – og allergivenlige materialer.
  • Innovative energi – og miljøbesparende løsninger som eksempelvis klargøring til regnvandsopsamling og papirisolering.
  • I forhold til funktionalitet, design, indretning og økonomi er Jakobsen huset 100 procent konkurrencedygtigt sammenlignet med de traditionelle typehuse, der findes på markedet i dag.

Vi vil løbende holde dig opdateret på, hvordan det går med vores drøm. Du kan læse mere på Jakobsen huses hjemmeside her: www.jakobsenhuse.dk