Medarbejdere

Hos Jakobsen tømrer og snedkerværksted er det tømrer mester Rune Hauge Jakobsen, der styrer flokken af utrolig dygtige medarbejdere, som inkluderer tømrersvendene Lasse, Christian, Jakob, Amir, Daniel, Kenneth og Jacob Thue – samt tømrerlærlingene Patrick og Patrick.

På kontoret har vi Maria Jakobsen, som ud over at varetage en del administrativt arbejde – primært beskæftiger sig med salg og markedsføring.

Thomas Vejlø er også en del af holdet – han varetager forskellige praktiske opgaver i det daglige og har fokus på koordinering af diverse byggeprojekter.

Rune Jakobsen
Ejer & Tømrermester

Rune er en meget målrettet og seriøs chef når det gælder det faglige. Han mestrer planlægning og optimering i alle sammenhænge, hvilket formentlig skyldes hans markedsføringsmæssige baggrund og det gør ham til en værdsat projektleder. Han er god til at ping-ponge med sine medarbejdere og er en imødekommende chef man altid kan komme til. Han smiler ekstra meget når der er kage og andre søde sager på bordet – jo mere desto bedre. Han er lidt af en vildmand, der elsker udendørsliv med Landrover og fart over feltet.

Lasse
Tømrersvend

Lasse har god humor og er altid er den første til at grine, hvis nogen kommer med en sjov bemærkning. Han er en solid bornholmer, som er god at arbejde sammen med. Han forvalter rollen som projektleder roligt og han har stort overblik, hvilket gør ham til et naturligt forbillede. Ifølge Thomas minder Lasse til tider om den godmodige Ludvig fra Bjergkøbing Granprix.

christian tømrersvend

Christian
Tømrersvend

Christian er altid meget snakkesalig, imødekommende og super flink. På pladsen klør han på fra start til slut og det gør ham rigtig god at arbejde sammen med. Han er værkstedet humørspreder og er altid optimistisk. Han har en vældig appetit på tømrer – og udelivet, derfor bruger han blandt andet også fritiden som spejderleder. Hans yndlingsudtryk er ”lige præcis”.

Daniel

Daniel
Tømrersvend

Daniel er firmaets accord-tømrer. Han er familiemand med kone og en lille søn – derudover er han bundsolid og en meget behagelig fyr at arbejde sammen – også selvom han er fra Randers og taler rigtig “randrusiansk”. Daniel har ben i næsen og masser af gå på mod og har erfaring med både nybyg og renovering. 

2017-03-31 09.28.39

Jakob
Tømrersvend

Jakob er sindig og med et overblik som en mester. Han tager styringen på byggepladsen og slipper den ikke før den sidste mand er gået. Derudover er Jakob en dygtig håndværker og mestrer alt indenfor tømrerfaget.

Patrick
Ældste lærling

Patrick aka Makrellen er en stille fyr. Set i forhold til manglen på variation i hans madpakke, fristes man til at tro, at hans krop hovedsageligt må bestå af rugbrød med makrel i tomat. Halse-disse er en fast del af Patricks personlige brand og arbejdsuniform. I det første lange stykke tid som lærling tog han pligtskyldigt bussen kl. 5 om morgenen fra Viby for at møde på værkstedet kl. 7. Nu tager han dog sin fine hvide konebil til arbejde.

Patrick
Yngste lærling

Patrick yngste lærling er værkstedets grinebider med krudt i røven og masser god energi. Mors hjemmesmurte madpakke med rigeligt ketchup og remoulade skylles gerne ned med ”teenage-diesel” i form af energidrik. Han viser stort potentiale som tømrer og har også hovedet skruet rigtigt på, når det drejer sig om IT og computer-nørderi.

2017-03-31 09.29.37

Amir
Tømrersvend

Firmaets Israeler. Amir er uddannet tømrer i Israel og er halvt dansker idet hans mor er dansk. Amir er kommet til danmark sammen med sin kone og deres to børn i 2016. Vi kalder ham for firmaets “altmuligmand” – han har bla oplært sig selv i at pudse vægge med ler hvilket gør ham til firmaets specialist på dette område. Amir går til enhver opgave med åbent sind og udfører kun arbejdet til perfektion, om det så betyder at han skal bruge aftenen med!

bdr

Kenneth
Tømrersvend

Kenneth er 34 år og færdigudannet i marts 2017 – fra Den Jyske Håndværkerskole – hvor hans fantastiske tømrer-skills landede ham en sølvmedalje om halsen.
Kenneth har en overgang arbejdet for et savværk/tømrerværksted i Sverige og har desuden en uddannelse som Skovtekniker. Kenneth bor i Randersl sammen med kone og lille datter – og fritiden spenderes oftest i naturen med bla. jagt og hundetræning. Kenneth er entusiastisk og brænder især for at den nytænkende og bæredygtige side af tømrerfaget.

bdr

Jacob Thue
Tømrersvend

Jacob Thue Shrøder er nyeste skud på stammen hos Jakobsen tømrer og snedkerværksted.
Han er netop uddannet i august 2017 – og hans hårde arbejde på tømreruddannelsen resulterede i en flot sølvmedalje da eksamensbeviset blev overrakt.
Jacob aka Thue (vi har allerede én Jacob på holdet) er uddannet i Sønderjylland og er netop flyttet herop sammen med sin kæreste og de bor nu i Tilst.

T_vo9KWEEV6xZtr2pFqiCeSMgtf1R-lKFr8ldYW9ves-135x205

Thomas
Byggekoordinator

Thomas startede i 2016 i voksenlære hos os, men måtte desværre afbryde uddannelsen pga fysiske skavanker. Heldigvis er Thomas lidt af en multikunstner og vi har nu sammen skabt en anden stilling til Thomas i firmaet – hvor han assisterer Tømrermesteren Rune med diverse praktiske opgaver samt koordinerer forskellige byggeprojekter. 

Thomas er 44 år og bor i Skødstrup sammen med sin kæreste og en teenage-søn. Han har tidligere været selvstændig indenfor forskellige brancher og bla opbygget webshops og solgt disse videre.

Thomas er firmaets charmerende hurtigsnakker, god til at sætte tingene i system og optimere og så er han sælger med stort S.

DSC_0010

Maria
Ejer & ansvarlig for salg og marketing

Maria er eneste administrative medarbejder på holdet. Hun har tidligere arbejdet indenfor forskellige brancher, bla. med salg af professionelle køkkener, koordinering af teknikkørsel – og senest været ansvarlig for salg og marketing på et aarhusiansk reklamebureau, inden hun valgte at gå ind i eget firma sammen med hendes mand – tømrermesteren Rune.

Idag går arbejdsdagen bla. med at optimere og effektivisere alle processer i firmaet så dagligdagen glider nemmest – og fungerer samtidig som projektleder på tværs af de to firmaer Jakobsen tømrer og snedkerværksted og Jakobsen huse ApS.

Simon
Tømrerlærling

Jonas
Tømrersvend

Lasse
Arbejdsmand

Martin
Tømrersvend