Et anderledes tømrerfirma: Om Jakobsen tømrer og snedkerværksted

Hos vores tømrerfirma møder du traditionelt kvalitetshåndværk blandet med alternativ tankegang, hvilket betyder at vi altid arbejder hårdt på, at finde de mest optimale løsninger – og gerne med fokus på bæredygtighed, miljøhensyn og energioptimering.

Vi er passioneret omkring bæredygtigt byggeri og bygger blandt andet bæredygtige huse for Jakobsen huse, der er den anden gren af vores virksomhed. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores håndværk, så fremtidige generationer også kan få glæde af det.

 

Vi er forsøger konstant at forbedre vores arbejdsgange, så de stemmer overens med de udfordringer og krav vi kommer til at møde i fremtiden. Det kan eksempelvis være i forhold til klimaforandringer, ressourceknaphed og den efterspørgsel vi allerede nu ser på bæredygtigt byggeri.

Bæredygtighed og miljøhensyn bliver desværre ofte koblet sammen med en forestilling om, at det må være forfærdeligt dyrt, men netop fordi vi anstrenger os for, at finde de mest optimale løsninger og materialer og bruger egne fagfolk med den rette viden er vores priser konkurrencedygtige.

Vi holder af, at have en personlig kontakt med dig og her tager Mester selv telefonen og svarer på dine mails. Det er din garanti for personlig og kompetent service.

Når du hyrer vores tømrerfirma til en opgave vil du møde vores kompetente håndværker team, som består af tømrermester Rune Jakobsen, vores tømrersvende, lærlinge og voksenlærlinge.

Vi ser frem til at høre fra dig!