Hylder, borde og andet godt

Hos os går vi meget op i at genbruge de materialer vi har til overs når vi arbejder. Det er både for at gøre vores projekter, så bæredygtige som mulige, men også fordi vi ganske enkelt synes det er sjovt.

Det resulterer i mange forskellige møbler, som ofte viser sig at være efterspurgte. Vi har blandt andet lavet borde og hylder af paller og kabeltromler, men vi stopper ikke nødvendigvis her.

Vi forsøger løbende at følge med de forskellige trends og hvis du har en god idé til et møbel, en hylde eller noget andet, er du mere en velkommen til at kontakte os. Så kan vi snakke om din idé og se om ikke vi kan føre den ud i livet.

 

Herunder kan du se eksempler på forskellige møbler, vi kan levere til dig:

Hvis du er interesseret i at købe noget af det du finder her på siden, kan du kontakte os med din bestilling. Derefter kontakter vi dig for yderligere detaljer.

Sofabord

Vores snedker Henrik har designet dette smukke sofabord, der både af udseende og kvalitet emmer af perfektion. Det ligner næsten at træets årer er flettet sammen og det er enormt lækkert at røre ved. Træet er lakeret, så det er nemt at holde og siderne er malet med en grå der chancerer over i en blå.

Sofabordet koster 6875 kr.

Sofabord

Bænk både til indendørs og udendørs brug

Bænk med råt look lavet af genbrugsmaterialer. Mangler du et hyggehjørne i haven eller et sted, hvor dine børn kan binde snørrebånd om morgenen, så er en bænk oplagt.

Bænken koster 3750 kr.

Bænk

Reol til badeværelse

Kender du det, at du lige har været i bad og gerne vil af med håndklædet, men der er ikke noget sted det kan hænge at tørre? Vi har alle knager til det ene og andet, men et pænt tørrestativ skal man lede længe efter. Derfor har vi lavet vores egen tørre reol, der er let samtidig med at være pæn.

Reolen koster 2499 kr.

Spisebord af planker

Bordet har en lækker varm glød, der indbyder til hygge. Der kan sidde 3 mennesker på begge langsider. Stellet er inspireret af Hay og fra Ikea.

Plankebordet koster 9375 kr.

Plankebord

Hylde af genbrugsmateriale med rustikt look og tynde naturlædersnore.

Hylderne er udover at være stilrene meget nemme at hænge op, da det kun kræver en enkelt skrue og så kan du hænge din hylde op.

Hylden koster 299 kr.

Produkter

Hylde af genbrugsmaterialer med grafitmaling og naturlæder stropper. 

Grafitmalingen giver hylderne et lækkert rustikt look og naturlæder stropperne tilføjer kvalitet og holdbarhed til hylden.

Hylden koster 399 kr.

Hylder med læderstrop

Hylderne fåes i farverne Graphite, Olive og Versailles (fra venstre) som du kan se herHylde med naturlæder strop

Flotte hylder

Bord af kabeltromle

Rundt om bordet kan der sidde 8-10 mennesker og gør derfor bordet ideelt til mødelokalet og spisestuen.

Kabeltromlebordet koster 6500 kr.

Bord af kabeltromle

Palle bord af genbrugstræ fra danske paller

Bordet er designet af tømrermester Rune Jakobsen med inspiration fra vores kunders ideer og ønsker.

Bordet koster 2495 kr. 

Pallebord

Sofabord af forskallingsbrædder

Sofabordet har et rustikt brændt look, der er sammensat af genbrugs forskallingsbrædder. Bordet er bygget på den måde at man kan opbevare blade, tæpper og bøger, så de er lige ved hånden.

Sofabordet koster 1995 kr.

Snedker plankeborde i massivt egetræ

Kvalitets egetræsplankeborde med organiske kanter, der følger træets naturlige former som du selv kan sætte dit præg på. Bordene fremstår med en glatte overflader, der er lette at holde og gøre rene.

Bordene koster fra 8000 kr. og opefter alt efter dine ønsker og behov.

Egetræsbord
Egeplanker

Håndlavet skærebræt af genbrugsmaterialer

Her har du den ideelle værtindegave eller gave til dig selv. Skærebrættet er unikt og håndlavet af vores dygtige håndværkere.

Skærebrættet koster 500 kr.

Produkter