• maj

    4

    2016
  • 599
  • 0
Isolering i det første Jakobsen hus

Isolering i det første Jakobsen hus

Isolering på Overblikket 21 sker ved at konstruktionen er lukket udvendigt med en Hunton Træfiberplade. Indvendigt er der lukket af med en netarmeret papirdampbremse. Papiruldsisolering bliver blæst ind igennem dampbremsen med et special rør og med et tryk der svarer til en Lambda 40 isoleringsværdi, der er isoleringsmaterialets varmeledningsevne, som gerne skal være så lav som muligt. Hullerne i dampbremsen er tapet til med et specielt “plaster”.

 

I Jakobsen huse blæses der kun med enten papir eller træfiber isolering. Alle isoleringsopgaver i huset, med undtagelse af flamingoen i soklen er blæst ind med et nedbrydeligt isoleringsmateriale. De alternative isoleringsmetoder vi anvender sker på baggrund af et ønske om en mindre grad af miljøpåvirkning og mere genbrug.

 

Hos Jakobsen-ts, laver vi alle former for isolerings blæsning med både papiruld, glasuld og træfiber. I for eksempel hulmure er det bedst at bruge glasuld, da det ikke kan optage fugt, hvilket holder isolering fri for skimmel og svamp. Frit udblæst på lofter er papirulds isolering en optimal isoleringsløsning, da isoleringen kan transportere fugt væk fra konstruktionen.

Her kan du se en video, hvor vi blæser isolering ind:

Isolering Overblikket 21

 

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2021 Thylkjær & Jakobsen A/S