• marts

    21

    2016
  • 783
  • 0
‘Jakobsen huse ApS’ bliver til

‘Jakobsen huse ApS’ bliver til

Jakobsen huse – Vores drøm

Efter mange år med spændende opgaver inden for blandt andet renoveringer og tilbygninger samt utallige andre typer tømreropgaver valgte vi, at stifte Jakobsen huse ApS. Jakobsen huse beskæftiger sig udelukkende med bæredygtigt byggeri til private. Vi er den første – og indtil videre eneste udbydere af bæredygtige typehuse på det danske marked for nybyggeri.

I mange år har vi drømt om, at bygge bæredygtige typehuse til private, der samtidig kan konkurrere på prisen og det er nu blevet en realitet. Vi er stolte af at vores hårde arbejde de sidste mange måneder endelig kan vises frem til vores kunder. Det første Jakobsen hus står allerede færdigt omkring 1. maj og det næste Jakobsen hus er på tegnebrættet. Interessen for bæredygtige typehuse har været stor og vi arbejder dagligt på at forbedre arbejdsgange og materialer, så vi sikrer vores kunder den mest bæredygtige løsning til en fornuftig pris.

Vores typehuse er udviklet med stor fokus på:

  • Bæredygtige materialer fremstillet med et minimum af skadelige kemikalier.
  • Forbedret indeklima med naturlig udluftning samt åndbare, lyddæmpende – og allergivenlige materialer.
  • Innovative energi – og miljøbesparende løsninger som eksempelvis klargøring til regnvandsopsamling og papirisolering.
  • I forhold til funktionalitet, design, indretning og økonomi er Jakobsen huset 100 procent konkurrencedygtigt sammenlignet med de traditionelle typehuse, der findes på markedet i dag.

Vi vil løbende holde dig opdateret på, hvordan det går med vores drøm. Du kan læse mere på Jakobsen huses hjemmeside her: www.jakobsenhuse.dk

COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Latest Posts
Most Viewed
Text Widget

Here is a text widget settings ipsum lore tora dolor sit amet velum. Maecenas est velum, gravida Vehicula Dolor

© Copyright 2021 Thylkjær & Jakobsen A/S