Thylkjær & Jakobsen tømrer- og snedkerforretning ApS er din garanti for kvalitetshåndværk og god service

Thylkjær & Jakobsen tømrer og snedkerforretning er et 75 mand stort tømrer- og snedkerfirma, der ligger i Hadsten v. Århus. Virksomheden har eksisteret siden 2006, og efter en fusion med Jakobsen Tømrer & Snedker i 2018 og et opkøb i 2019, skiftede vi navn og lokation – først til Sabro og sidenhen til større lokaler i Hadsten. Vi ansætter kun de dygtigste og mest stabile folk, da vi vil være de bedste, når vi udfører tømreropgaver for kunderne.

Vores kompetente håndværkerteam i Hadsten består af 36 udlærte tømrersvende, 3 arbejdsmænd og 11 lærlinge. Svinger du ind forbi vores adresse vil du kunne hilse på både vores super skarpe adm. projektleder Marie, Kirsten der sørger for der er styr på vores tal, og hele vores service- og entrepriseafdeling samt tømrermester og stifter Dan.

Desuden råder vi over vores afdeling i Tåstrup med i alt 15 medarbejdere.

Vi udfører alle slags tømrer- og snedkeropgaver og elsker at blive udfordret på vores kompetencer. Derfor er ingen opgave for stor eller lille, hvad enten du drømmer om en ombygning, tilbygning, renovering, efterisolering, snedkerarbejde, energioptimering  – eller noget helt tredje.

Derfor er det også naturligt for os, at ville løse opgaven tilfredsstillende både for os selv og for dig.

© Copyright 2021 Thylkjær & Jakobsen A/S