“Thylkjær og Jakobsen har udført en special-opgave for Tilst kirke på eksemplarisk vis. Vi manglede en ny kirkedør, og den lavede firmaet til alles fulde tilfredshed. Nu går alle vores kirkegængere ind ad den flotte nye “portal”.

LARS LINDGRAV SÖRENSEN

SOGNEPRÆST I TILST

“For en boligforening som Al2 Bolig skal leverandørsamarbejdet fungere og være en fleksibel hjælp i hverdagen. Derfor samarbejder vi tæt med Thylkjær & Jakobsen om både de mange daglige serviceopgaver, udkald uden for arbejdstiden og om større byggerier/renoveringer. Vi sætter enormt pris på, at de følger op og afslutter opgaverne, samt at vi altid kan få fat i dem – også når det er akut i en weekend. Veludført arbejde sparer vores medarbejdere for meget tid og mange frustrationer. Med hurtig respons og et smil på læben møder Thylkjær & Jakobsen alle vores beboere med respekt og ligeværd – tak for det!”

AL2BOLIG

BOLIGFORENING

”Thylkjær og Jakobsen A/S står altid klar, når Billigblomst har vokseværk eller har fået nye ideer. Det er vigtigt for mig, at ideer hurtigt kan føres ud i livet. Vi har samarbejdet med Thylkjær& Jakobsen om vores nye forretning i Ålborg, om brandsikringstiltag og mange overdækninger. Senest har vi indgået en aftale om en ”Håndværker hotline” hvor Thylkjær og Jakobsen kommer til at stå for den daglige håndværkerservice i hele landet – det glæder vi os til. Lad mig kort beskrive samarbejdet: Hurtig respons, godt håndværk og pålidelig service.”

BRIAN RENBERG

DIREKTØR BILLIG BLOMST

“Vi er meget tilfredse med vores faste samarbejdspartner Thylkjær & Jakobsen. De forstår værdien af vores produkt og har en løsningsorienteret tilgang til arbejdet. Vi værdsætter vores samarbejde som er præget af, en løbende tæt dialog og gensidig respekt. De forstår at omsætte vores tegninger og idéer til flotte huse, og er på den måde med til at skabe fremtidens sunde og bæredygtige boliger.”

MARIA JAKOBSEN

DIREKTØR JAKOBSEN HUSE

“Jeg har igennem mange år samarbejdet med Thylkjær & Jakobsen A/S om spændende projekter. Senest har de stået for ombygningen af hovedkontoret for mit firma Skyhost. I samarbejde har vi udfordret mulighederne i et forfaldent møbelhus og skabt et moderne og inspirerende hovedkontor, hvor Thylkjær & Jakobsen fangede mine ideer udfordrede mig på kreative løsninger. Det er en fornøjelse at finde gode håndværkere med holdning og faglig stolthed til det de laver.”

RENÉ AMSTRUP

EJER OG DIREKTØR SKYHOST
© Copyright 2020 Thylkjær & Jakobsen A/S