Kontakt os endelig

+4520619493

kontakt@thyljak.dk

 

Åbningstider:

man – tor: 7.00 – 16.00

fre: 7.00 – 15.00

Nyt tag og reparation af tag

Det er vigtigt at vedligeholde sit tag, for at undgå problemer med husets sikkerhed og sundhed. Et tag lever ikke evigt og det er en af de vigtige dele af bygningen og bør derfor være helt i orden.

Et nyt tag eller reparation af tag kan være nødvendigt. Hvis der er brug for det, er det en god idé at få repareret det hurtigt for at undgå større problemer.

Et utæt tag kan skabe problemer

Taget kan blive utæt, der kan mangle ventilation i taget eller der kan gemme sig hulrum, hvor skadedyr kan opholde sig. Også undertaget kan være utæt, hvis der er huller eller revner i det.

Et problem med et utæt tag kan udvikle sig til større problemer, hvis det ikke bliver løst. Hvis der kommer fugt i huset, kan problemet vokse og man kan få problemer med skimmelsvamp eller råd.

Udkiftning af tag

Det er vigtigt at vide, hvad man gør. Vedligeholdes taget forkert, er der risiko for, at der kommer skader i konstruktionen eller at taget ikke er holdbart i meget dårligt vejr.

Thylkjær & Jakobsen har hjulpet med at sikre mange bygningers sundhed og sikkerhed ved at reparere eller renovere tag, og når vi lægger nyt tag, sørger vi for, at dække taget til i den periode vi arbejder.

Efterisolering af loft

Det er vigtigt at isolerer loftet eller taget godt for ikke at tabe varme, da en stor del af den varme der tabes, forsvinder gennem taget – op til 30 % af husets varmetab. Efterisolering af loftet er derfor en god idé, hvis der f.eks. kun er isoleret med 100 mm isolering.

Nyt tag

Hvis ønsket er at skifte tag til en anden type tagbelægning, kræver det overvejelser, da det ikke er sikkert, at det foretrukne valg passer til husets konstruktion, facade eller lokalplan.

I de fleste tilfælde er der allerede blevet tænkt over det fra starten, så udskiftning til samme type tag er derfor ofte det mest oplagte valg.

© Copyright 2021 Thylkjær & Jakobsen A/S