Kontakt os endelig

+4520619493

kontakt@thyljak.dk

 

Åbningstider:

man – tor: 7.00 – 16.00

fre: 7.00 – 15.00

Rådgivning

Når vi bygger, renoverer eller udfører andet arbejde for dig, er valget af løsninger selvfølgelig dit alene. Vi vil dog altid gerne være din sparringspartner og vi er altid klar til at tage en snak om alternative løsninger og muligheder.

Vi udfører alle slags tømrer- og snedkeropgaver, så kontakt os endelig, hvis du drømmer om en ombygning, renovering eller noget helt tredje.

Vi er selv drevet af vores nysgerrighed og passion for nyskabende og innovative løsninger og derfor er vi også spændte på, at høre mere om din idé.

Det kan være, at du drømmer du om at bygge et helt særligt hus, der skal bygges på en helt bestemt måde? Måske har du allerede tegningerne til et projekt og vil gerne implementere vores bæredygtige løsninger? Eller måske står du foran en renovering af dit nuværende hus og har brug for en faglig sparringspartner til at sikre kvalitet og pris?

Vi har også gode erfaringer med byggeri af kolonihavehuse og sommerhuse.
Har du et konkret eksempel, en tegning eller lignende på din idé, så lad os sætte os ned sammen og finde ud af, hvad vi sammen kan gøre, for at din idé bliver til virkelighed. Vi glæder os til at høre fra dig.

© Copyright 2021 Thylkjær & Jakobsen A/S